龍吟 ― 2010年12月27日 03時09分14秒
らーめん,野菜らーめん,肉ネギらーめん,味噌漬け炙りチャーシュー麺があり,それぞれ信州味噌(やや濃口),九州麦味噌(甘口),北海道味噌(濃口)が選べる.
とりあえず写真は上から,味噌漬け炙りチャーシュー麺(北海道味噌),肉ネギらーめん(北海道味噌),粉雪らーめん.粉雪は北海道味噌で,雪に見立てた粉チーズがかかっている.
麺は太めで私好み.スープは味噌たっぷりでこってりした感じである.やや辛めではあるのだが,食べている間はとってもおいしい.北海道だからか,ジャガイモが入っているのが面白い.ただし,食べた後しばらくはのどがとても渇く.
麺は太めで私好み.スープは味噌たっぷりでこってりした感じである.やや辛めではあるのだが,食べている間はとってもおいしい.北海道だからか,ジャガイモが入っているのが面白い.ただし,食べた後しばらくはのどがとても渇く.
たぶん,たまに食べるといいんだろうなぁ,という感じではある.
下は餃子とミニチャーハン.餃子はなんか風味があっておいしい.チャーハンは普通,という感じか.
コメント
_ manicure ― 2017年04月10日 21時26分57秒
_ manicure ― 2017年04月11日 01時20分12秒
Hi, after reading this remarkable piece of writing i am also happy to share my familiarity here with mates.
_ BHW ― 2017年04月12日 20時11分17秒
Hi, always i used to check weblog posts here early in the dawn, for the reason that i love to
learn more and more.
learn more and more.
_ BHW ― 2017年04月15日 03時29分45秒
Hey! This post could not be written any better!
Reading this post reminds me of my previous room mate! He always kept talking about this.
I will forward this post to him. Pretty sure he will have a good
read. Thank you for sharing!
Reading this post reminds me of my previous room mate! He always kept talking about this.
I will forward this post to him. Pretty sure he will have a good
read. Thank you for sharing!
_ manicure ― 2017年05月03日 22時44分07秒
Yes! Finally someone writes about manicure.
コメントをどうぞ
※メールアドレスとURLの入力は必須ではありません。 入力されたメールアドレスは記事に反映されず、ブログの管理者のみが参照できます。
※投稿には管理者が設定した質問に答える必要があります。
トラックバック
このエントリのトラックバックURL: http://city.asablo.jp/blog/2010/12/27/5610460/tb
※なお、送られたトラックバックはブログの管理者が確認するまで公開されません。
He was entirely right. This put up truly made my day.
You can not believe just how so much time I had spent for this info!
Thanks!